112Gelderland

Klarenbeek - Zieke hond vastgebonden achtergelaten

Op vrijdag 1 november jl. kwam bij het dierenasiel de melding binnen dat aan de Elsbosweg een bruine Labrador (reu) zat vastgebonden aan een boom.

Bij onderzoek door een dierenarts bleek dat het naar schatting 8 jaar oude dier ziek was, waarna het meerdere dagen met medicatie werd behandeld. Helaas leidde dit niet tot zijn herstel en heeft de dierenarts het dier moeten laten inslapen. Vrijdag 8 november jl. werd de politie van dit feit op de hoogte gesteld.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond. Zij wil daarnaast in contact komen met getuigen die aan de Elsbosweg (omgeving Scoutinggebouw) iets hebben gezien of gehoord dat met dit feit te maken heeft. Ook vraagt zij mensen, waar sinds eind oktober jl. in hun buurt een bruine Labrador (reu) ontbreekt contact met haar op te nemen. Informatie kan worden verstrekt via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad anonieM) via 00800-7000. Naar het achterlaten van de hond wordt een onderzoek ingesteld.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten