112Gelderland

Hummelo - Gewonden bij aanrijding

Bij een botsing tussen twee personenauto's raakten in Hummelo meerdere mensen gewond. Niemand liep ernstig letsel op, wel moesten twee betrokkenen een nacht naar het ziekenhuis ter observatie. Het ongeval was zondagmiddag rond 12.00 uur op de Zelhemseweg in Hummelo, ter hoogte van perceel nummer 7.

De aanrijding ontstond toen een 21-jarige Didamse vermoedelijk te snel een rotonde opreed, waardoor haar auto om zijn as begon te draaien. Op dat moment kwam vanuit een andere richting een auto aanrijden, bestuurd door een 35-jarige man uit Zelhem. De 35-jarige probeerde de tollende auto nog te ontwijken, maar beide auto's raakten elkaar toch. Hierdoor kwamen de auto's tot stilstand in de berm. Door de klap werd een bijrijder in de auto van de 21-jarige tegen de ruit aangeslingerd. Deze 18-jarige inwoner van Laag Keppel raakte daardoor gewond aan zijn hoofd. Ook een 16-jarige jongeman uit 's-Heerenberg moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis. Hij zat eveneens bij de Didamse in de auto.

Alle andere betrokkenen werden ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en hoefden niet naar het ziekenhuis.

Bij de aanrijding waren de bestuurders niet onder invloed van alcohol. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten