112Gelderland

Voetgangster aangereden, automobilist gaat er van door

Losser - Een 33-jarige vrouw uit Losser werd woensdag 5 december aangereden door een automobilist op de Nijverheidstraat in Losser.

Woensdagmorgen 5 december omstreeks 07.30 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Nijverheidstraat in Losser. Een voetgangster liep met haar hond over de Nijverheidsstraat toen zij werd aangereden door een automobilist. Na de aanrijding ging de automobilist er van door zonder eerste hulp te verlenen. De 33-jarige vrouw bleef gewond achter in de berm en werd met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie kon de identiteit van de automobilist achterhalen. De 18-jarige bestuurder werd aangehouden voor verlaten van plaats ongeval. Hij verklaarde een klap te hebben vernomen en een eind verder op te zijn gestopt. Omdat hij verder niets opviel is hij doorgereden. Na de verklaring kon de 18-jarige het politiebureau verlaten. Proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten