112Gelderland

Culemborg - Verkeersongeval met enkele gewonden

Donderdagochtend vond er in Culemborg aan de Zeedijk met de kruising Rijksstraatweg een verkeersongeval plaats waarbij twee voertuigen betrokken waren. Twee personen raakten verwond.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan op de plaats van de aanrijding om de toedracht te constateren. Twee autos waren frontaal op elkaar gekomen, toen een van de autos wilde afslaan op de kruising. Vermoedelijk is daarbij de tegemoetkomende auto niet gezien.

Een inzittenden is naar het ziekenhuis vervoerd met een gebroken borstbeen, Het andere slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis in verband met mogelijk inwendig letstel. De slachtoffers zijn een 30-jarige vrouw uit Meteren en een 59-jarige man uit Culemborg. Politieagenten hebben verklaringen afgenomen van de betrokken inzittenden en getuigen. Een proces-verbaal van het verkeersongeval wordt opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten