112Gelderland

Kerkdriel - Drugsdealer aangehouden in Kerkdriel

Na diverse anonieme meldingen en klachten van inwoners heeft de politie zaterdagavond 26 oktober een 63-jarige man aangehouden voor het handelen in hardrugs.

De verdachte is officieel woonachtig in Nootdorp, maar verblijft in Kerkdriel. Zaterdagavond is de politie een gerichte actie gestart tegen deze man. De agenten zagen dat hij met zijn auto bij verschillende adressen stopte. Uiteindelijk is hij omstreeks half tien s avonds aangehouden. Bij de fouillering bleek hij naast een contante som geld een handelsvoorraad cocane bij zich te hebben. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld voor het politieonderzoek. De politie heeft zijn verblijfadres in Kerkdriel doorzocht en zijn auto en administratie in beslag genomen. De politie onderzoekt de verdiensten van de verdachte met als doel om wederrechtelijk verkregen voordeel zo veel mogelijk te ontnemen.

Om zoveel mogelijk crimineel vermogen af te kunnen pakken, wordt steeds vaker beslag gelegd op geld, vastgoed en luxe goederen van verdachten. Op die manier wordt zeker gesteld dat het crimineel vermogen ook daadwerkelijk kan worden gend na een veroordeling door de rechtbank.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten