112Gelderland

Hengelo (O) - Publiek helpt bij aanhouding winkeldief

Een 34-jarige man uit Hengelo (O) is zaterdagmiddag 26 oktober met hulp van het publiek aangehouden nadat hij bij een supermarkt aan de Henry Woodstraat een tablet had gestolen. De man is ingesloten voor verhoor.

De man was even na 16.00 uur in de supermarkt en vroeg een tablet te mogen bekijken. Een medewerker overhandigde hem het apparaat en toen deze even iets moest controleren, ging de man er met de tablet vandoor. Medewerkers en getuigen konden hem eerst nog tegen houden, maar hij zag toch kans om de benen te nemen.

Een getuige op een brommer zette de achtervolging in en wist de dief te overmeesteren. Hierna werd hij aan de gewaarschuwde politie overgedragen. De man bleek ook nog in het bezit van een nagenoeg nieuwe elektrische fiets. Deze had hij gekregen, verklaarde de man. De fiets is voor onderzoek in beslag genomen en de verdachte is ingesloten voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten