112Gelderland

Eerbeek - Verdachten inbraken vakantiehuisjes blijven ingesloten

De man en vrouw die afgelopen weekeinde in Groenlo zijn aangehouden als verdachten van inbraken in vakantiehuisjes zijn voorgeleid voor de Rechter-commissaris en blijven ingesloten. Zij worden verdacht van meerdere inbraken in vakantiehuisjes.

Het duo, een 47-jarige man en een 30-jarige vrouw, dat geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, wordt verdacht van meerdere inbraken in vakantiehuisjes. Zo vermoedt de politie dat zij onder andere in Uddel en Eerbeek hun slag hebben geslagen. De buit bestond voornamelijk uit fotoapparatuur en elektronica, zoals computers.

De forensische opsporing van politie verrichtte destijds een grondig sporenonderzoek en tijdens het onderzoek werd hun identiteit bekend. Omdat het duo een zwervend bestaan leidt, was het niet eenvoudig hen aan te houden.

Bij hun aanhouding bleken zij nog spullen in hun bezit te hebben van een inbraak die afgelopen week in een vakantiehuis in Eerbeek werd gepleegd. Gedupeerden wordt geadviseerd om altijd aangifte te doen.

Het onderzoek door de politie wordt voortgezet.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten