112Gelderland

Man beroofd van portemonnee

Hengelo - Een 22-jarige man uit Borne werd dinsdag 20 november mishandeld en beroofd door twee onbekende mannen. De politie zoekt getuigen.

De man liep rond 22.00 uur in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo ter hoogte van de vlindertuin, toen twee onbekende mannen op hem afliepen. De twee mannen deelden de 22-jarige enkele klappen uit. De mishandeling hield op toen er een man met een hond aan kwam lopen. Na de mishandeling miste de man zijn portemonnee.

De daders hadden het volgende signalement. Dader 1: Blanke man Ongeveer 1,85 meter Begin 20 jaar oud Hij droeg een zwarte spijkerbroek, witte Nike Air-Max sportschoenen, een leren jas en een zwarte Nike-pet Hij had in een van de oren een gouden oorring Dader 2: Man met getinte huidskleur Ongeveer 1,75 meter Heeft een smal gezicht met een stoppelbaard Ongeveer midden 20 jaar Piercing in de rechter wenkbrauw Hij droeg een lichte trainingsbroek, sportschoenen en een donkere driekwart jas van stof.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van de mishandeling / beroving. Of herkennen de daders aan het opgegeven signalement. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, team Hengelo 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten