112Gelderland

Twee verdachten woninginbraak aangehouden

Hengelo - Donderdagavond 6 december hebben agenten van politieteam Hengelo twee verdachten van woninginbraak aangehouden. Hierbij werd n verdachte door de diensthond gebeten. Hij heeft een pleister en een tetanusprik gekregen. Beide mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Rond 20.30 uur meldt een bewoner van de Wullenweg dat hij bij thuiskomst ontdekt heeft dat er is ingebroken. Agenten die ter plaatse gaan zien een geparkeerde auto langs de weg staan waar geen personen inzitten. Omdat de Wullenweg een weg is met veel bosschages controleert een agent met diensthond de omgeving. En verdachte, een 26-jarige man uit Litouwen meldt zich bij de agenten als eigenaar van de auto. In de auto treffen zij een portemonnee aan van een 27-jarige man uit Litouwen. De agent met diensthond vermoedt dat deze man ook in de buurt moet zijn en zoekt verder. Deze tweede man wordt verstopt achter een struik aangetroffen door de diensthond. Hierbij bijt de diensthond in zijn been. Beide mannen zijn ter plekke aangehouden als verdachten van de woninginbraak. Zij zijn ingesloten en de auto is voor onderzoek in beslag genomen. Onderzocht wordt of zij ook verantwoordelijk zijn voor andere inbraken.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten