112Gelderland

Nijmegen - Jongen met mes gestoken, verdachte aangehouden

Vrijdagavond, rond 20.00 uur, is een 17-jarige Nijmegenaar in het Kronenburgerpark met een mes gestoken. De verdachte kon korte tijd later worden aangehouden.

Surveillerende agenten kregen een melding dat in het Kronenburgerpark iemand gewond was geraakt. Ter plaatse bleek het slachtoffer, een 17-jarige Nijmegenaar steekwonden te hebben. Hij verklaarde gestoken te zijn na een ruzie met een man die hij kende en waarvan hij de naam noemde. Het slachtoffer is per ambulance naar het Radboud UMC overgebracht.

Terwijl agenten zich bekommerden om het slachtoffer meldde zich een man telefonisch bij de politiemeldkamer. Deze man verklaarde dat hij de dader van de steekpartij was. Hij kon even later op Plein 1944 in Nijmegen worden aangehouden. Het betreft een 40-jarige Nijmegenaar. De verdachte is op het politiebureau ingesloten.

In verband met het sporenonderzoek door de afdeling Forensische Opsporing werd een deel van het Kronenburgerpark gedurende de avond afgesloten.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten