112Gelderland

Politie Twente openingstijden feestdagen

Almelo, Enschede, Hengelo - De feestdagen staan weer voor de deur. Graag informeren we u over de contactmogelijkheden met de politie en openingstijden van de politiebureaus in Twente.

Contact De politie is uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen in de week, telefonisch bereikbaar. In noodsituaties belt u 112 en voor niet-spoedeisende zaken belt u 0900 - 8844.

Informatie openingstijden politiebureaus van 24 december tot en met 1 januari De politiebureaus in Twente hanteren in deze periode dezelfde openingstijden als gebruikelijk, behalve op 25 en 26 december en 1 januari. Alle Twentse politiebureaus zijn op deze dagen gesloten.

Een uitzondering in bovenstaande periode geldt voor de politiebureaus, die gevestigd zijn in de gemeentelijke servicecentra in Enschede. Deze zijn, net als de gemeentelijke servicecentra, gesloten in de periode van 24 december tot en met 1 januari. Het politiebureau gevestigd in het servicecentrum Enschede Oost is op maandag 24 december van 09.00 tot 13.00 uur geopend, maar van 25 december tot en met 1 januari gesloten.

Op www.politie.nl vindt u meer informatie over de openingstijden van politiebureaus in Twente.

De inzet op straat en in uw wijk blijft natuurlijk gegarandeerd tijdens de feestdagen.

Aangifte via internet Op ieder moment van de dag kan op internet aangifte worden gedaan voor diverse zaken. Kijk op www.politie.nl en klik op internetaangifte. Dit kan ook tijdens de jaarwisseling! Persoonlijk aangifte doen kan woensdag 3 januari 2012 bij het politiebureau bij u in de buurt van 09.00 17.00 uur. Wij adviseren u eerst telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 0900 - 8844 (24 uur per dag, 7 dagen per week). Zo voorkomt u onnodig lang wachten of zelfs dat u nog een keer terug moet komen, omdat de aangifte op een andere dag wordt ingepland.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten