112Gelderland

Hoog Soeren - Drie autos en fietser betrokken bij verkeersongeval

Zondagmiddag 29 september heeft er op de Amersfoortseweg in Hoog Soeren een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij drie autos en een fietser betrokken waren.

Het ongeval vond rond 17.30 uur plaats toen de 73-jarige fietser uit Apeldoorner vanuit het naastgelegen bos de Amersfoortseweg overstak. Vermoedelijk zag de fietser hierbij de naderende automobilisten over het hoofd.

Een 67-jarige automobilist uit Apeldoorn kon de fietser ontwijken, een 24-jarige automobiliste uit dezelfde stad trachtte dit ook maar kon een ongeval niet meer voorkomen. Zij raakte de fietser die hierdoor ten val kwam en botste vervolgens met haar auto op een tegenligger. Beide autos raakten dusdanig beschadigd dat zij moesten worden weggesleept.

De traumahelikopter kwam ter plaatste en heeft eerste hulp verleend. De fietser liep door het ongeval een ernstige hoofdwond op en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hier is hij voor behandeling opgenomen.

De 24-jarige automobiliste zat bekneld in haar auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij is evenals de bijrijdster van de derde auto voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Beiden bleken geen letsel te hebben opgelopen.

Het verkeersongevallenteam van de politie is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten