112Gelderland

Ommen - Politie zoekt getuigen aanrijding auto-vrachtauto

Op vrijdag 27 september om ongeveer 17:00 uur vond op de rotonde van de Balkerweg een aanrijding plaats tussen een auto en een vrachtauto.

Bij de rotonde aan de Balkerweg stond de bestuurder van de auto, een 91-jarige man uit Veendam, te wachten op een vrachtauto die over de rotonde reed. De uitzwenkende achterzijde van de vrachtauto was terwijl de vrachtauto over de rotonde reed tegen de voorkant van de auto van de man gekomen. De oplegger was glad van structuur en grijs van kleur en mogelijk stonden er rode letters op de oplegger. Achter de beschadigde auto stonden andere autos. Deze zijn echter niet gestopt na de aanrijding.

De politie is op zoek naar deze personen of andere personen die iets gezien hebben wat tot de oplossing van deze zaak kan leiden. Als u getuige was van deze aanrijding of meer informatie over de vrachtauto met oplegger heeft, neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten