112Gelderland

Zwolle - Aangehouden voor diefstal met geweld

Zaterdagavond 28 september werd op de Ceintuurbaan een 18-jarige Arnhemmer aangehouden en ingesloten voor diefstal met geweld. Hij had een 17-jarige man uit Opmeer (zwaar) mishandeld en beroofd bij een pinautomaat op de Nieuwe Deventerweg.

De man uit Opmeer wilde een telefoon van de Arnhemmer overnemen en ging hiervoor geld pinnen. Het slachtoffer verklaarde dat alles zwart werd voor zijn ogen nadat hij zijn pincode had ingetoetst. Een vriend vond hem buiten kennis bij de pinautomaat. Na grondig onderzoek van de politie en verklaringen van getuigen bleek de Arnhemmer hem te hebben mishandeld en beroofd van zijn portemonnee. Later bleek dat er een bedrag van 250 euro van zijn rekening was afgeschreven. De verdachte werd aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en tegen de Arnhemmer wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten