112Gelderland

Westervoort - Onderzoek naar steekincident (update)

De politie stelt een onderzoek in naar een steekincident dat in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 september plaatsvond in Westervoort. Daarbij raakten in ieder geval twee mannen gewond. Er zijn vijf aanhoudingen gedaan.

Die nacht zou er in de omgeving van het station van Westervoort een ruzie zijn ontstaan tussen twee groepen personen. Daarbij zijn twee mannen gewond geraakt, een 18-jarige man uit Gendringen en een 21-jarige man uit Westervoort. Zij zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens getuigen zou er nog een derde man bij het conflict gewond zijn geraakt. De politie heeft onder andere in de omgeving van het incident naar hem gezocht, maar hij is nog niet aangetroffen.

De politie heeft in totaal vijf mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident, waaronder de twee slachtoffers. De andere drie mannen, die in de omgeving van het incident zijn aangehouden, zijn een 19-jarige man uit Westervoort en twee Arnhemmers van 18 en 19 jaar. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Wat de precieze aanleiding van het conflict is geweest, is op dit moment nog niet duidelijk. De politie onderzoekt de zaak en heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 september een deel van de Zuidelijke Parallelweg, nabij het station, afgezet voor sporenonderzoek.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten