112Gelderland

Wijnbergen (gem. Montferland) - Politie zoekt doorrijder na schade

Een afrastering van een weiland aan de Langeboomsestraat in Wijnbergen heeft aanzienlijke schade opgelopen door een aanrijding. De veroorzaker, een tot dusver onbekende automobilist, is nog spoorloos. De politie onderzoekt de zaak en doet een beroep op getuigen.

De eigenaar, een 52-jarige inwoner van Braamt, meldde zich donderdagochtend 26 september bij de politie nadat hij geconstateerd had dat de afrastering langs zijn land voor enkele tientallen meters was beschadigd. Aan de hand van sporen stelt de politie dat de schade moet zijn ontstaan in de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 september door een aanrijding met een personenauto, van het merk Peugeot, type 206. Achtergebleven auto-onderdelen, zoals een bumper en een spiegel, bevestigen dat.

De bestuurder is, gezien de sporen, doorgereden richting Doetinchem. Getuigen, die iets van het ongeval hebben gezien of gehoord of die weten wie de bestuurder of eigen aar van de auto is worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook bij Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten