112Gelderland

Hengelo - Getuigen straatroof gezocht

Dinsdag 24 september werd een 27-jarige inwoonster van Hengelo beroofd op de Hasebroekstraat in Hengelo. De politie verzoekt getuigen zich te melden.

De vrouw liep om 12.30 uur met een kinderwagen op de Hasebroekstraat. Voor haar liep een man, die plotseling stilstond. De man sprak de vrouw aan, maar de vrouw wilde doorlopen. Plotseling sloeg de man haar in het gezicht, greep haar handtas die aan de kinderwagen hing en rende een paadje in die in het verlengde van de Hasebroekstraat ligt.

De vrouw gaf het volgende signalement van de man:

Ongeveer 1.85m. lang; Turks of Marokkaans uiterlijk; Mager postuur; Ongeschoren; Droeg een blauwe spijkerbroek (oud, vaal), een wit shirt en een donkerblauw vest.

Vlak voor de overval werd de vrouw begroet door een man met een bruine hond. Mogelijk heeft deze man iets van de beroving gezien of weet hij wie de dader is. Deze man wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Ook eventuele andere getuigen of mensen die mogelijk weten wie de dader is, worden verzocht contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten