112Gelderland

Apeldoorn - Fietser gewond bij ongeval

Op vrijdagmiddag om ongeveer 13:00 uur vond er op de kruising van Snipweg, Oude Beekbergerweg en de Valkenweg een aanrijding plaats.

Een auto, bestuurd door een 26-jarige man uit Beekbergen, stond op de Snipweg en wilde in de richting van de Valkenweg. De auto stond stil voor het kruispunt. Een 64-jarige man uit Apeldoorn reed op de Oude Beekbergerweg en reed in de richting van de 1e Wormseweg. De auto reed de kruising op omdat de bestuurder dacht dat de kruising vrij was. Pas op het laatste moment zag de bestuurder van de auto de fietser en kon deze niet meer ontwijken. De fietser viel en kwam onder de auto terecht en raakte daarbij gewond aan een been.

De politie is op zoek naar een getuige (een vrouw) die vanaf de Valkenweg richting de Snipweg reed. De politie zou graag spreken met deze vrouwelijke getuige of eventuele andere getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten