112Gelderland

Motorrijder gewond bij aanrijding, veroorzaker ervandoor

Haaksbergen - Een 50-jarige motorrijder uit Haaksbergen raakte woensdag 31 oktober gewond bij een aanrijding. De veroorzaker ging na de aanrijding er vandoor.

Woensdag 31 oktoberrond 17.45 uur reed een 50-jarige motorrijder over de Enschedesestraat in Haaksbergen, gaande in de richting van Eibergen. De motorrijder stak de kruising over toen deze een groen verkeerslicht kreeg. Van links kwam op dat moment een auto die mogelijk door het rode verkeerslicht was gereden. Beiden kwamen met elkaar in aanrijding. De motorrijder kwam ten val en raakte licht gewond. De veroorzaker ging er vandoor zonder hulp te verlenen of zijn identiteit achter te laten.

Getuigen gingen achter de veroorzaker aan en dwongen deze tot stoppen op de Fazantstaat in Haaksbergen. De man vertelde dat zijn hond uitgelaten moest worden en ging er weer vandoor. Getuigen gaven het kenteken door aan de politie. Identiteit is bekend bij de politie, maar heeft de man nog niet aangetroffen in zijn woning. Proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten