112Gelderland

Burgers helpen winkeldief aanhouden - Burgers helpen winkeldief aanhouden

De politie heeft zaterdagmiddag in een supermarkt aan de Klarendalseweg een 39-jarige Arnhemmer aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal. Nadat hij was betrapt verzette hij zich hevig.

Toen de agenten ter plaatse kwamen zaten er vijf man op de verdachte om hem in bedwang te houden. De verdachte werd nadat hij de kassa was gepasseerd door een medewerker aangesproken op het feit dat hij artikelen had meegenomen zonder deze af te rekenen. De verdachte wilde er vandoor gaan maar werd door de medewerker vastgepakt. Vervolgens verzette de verdachte zich hevig.

De supermarktmedewerker kreeg hulp van enkele klanten die de man naar de grond hebben gewerkt in afwachting van de komst van de politie. De Arnhemmer werd overgedragen aan de agenten. Zij troffen onder de trui van de verdachte luxe vlees- en viswaren aan. De politie maakte proces-verbaal op.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten