112Gelderland

Politie houdt verdachte aan dankzij pomphouders

Winterswijk - De politie heeft maandag 19 november in Winterswijk een 43-jarige man uit Haaksbergen aangehouden voor diefstal van kentekenplaten. De aanhouding was te danken aan drie Winterswijkse pomphouders. Zij waren diverse keren benadeeld door de verdachte, die met de gestolen kentekenplaten tankte zonder te betalen.

De pomphouders kwamen achter de identiteit van de verdachte en gingen naar een pand inWinterswijk waar de man verbleef om hun geld op te halen. Het ging in totaal om 325 euro. Ze lichtten de politie in, die ook ter plaatse kwam. In de woning van de man vonden agenten een aantal gestolen kentekenplaten. Aan de pomphouders heeft hij direct het verschuldigde bedrag betaald. De man is voor nader verhoor ingesloten, waarbij onderzocht wordt of hij nog meer pomphouders gedupeerd heeft. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten