112Gelderland

Harderwijk - Getuigen gezocht van aanrijding

Maandag 9 september is op de Smeepoortstraat in Harderwijk een 27-jarige fietsster uit Zwolle door een auto aangereden. De automobilist is na het ongeval doorgereden, mogelijk heeft deze de aanrijding niet opgemerkt. De politie zoekt getuigen.

De fietsster reed rond 17.30 uur over de Smeepoortstraat komende vanuit het centrum. Op de kruising heeft de auto die vanaf de Smeepoortenbrink kwam, de fietsster geen voorrang verleend met de aanrijding tot gevolg. De vrouw kwam hierdoor ten val en liep enkele schaafwonden op. Daarnaast raakte onder meer haar telefoon beschadigd.

Na het ongeval is de auto doorgereden, mogelijke heeft de automobilist het ongeval niet opgemerkt. Het gaat om een kleine lichtbruine metallic stationwagen. In de auto zaten een oudere man en vrouw, de man bestuurde de auto. De politie komt graag in contact met de inzittende van de auto. Ook mogelijke getuigen met meer informatie over het ongeval en de betrokken auto worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten