112Gelderland

Wijhe - Twee aanhoudingen na steekincident

In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 september werd er een vechtpartij gemeld op de Julianalaan. Toen de politie op de Julianalaan aankwam werd er niet meer gevochten.

In een woning aan de Julianalaan werd een 18-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe aangetroffen. De man had een wond aan zijn been. Dit zou zijn gebeurd doordat hij van de scooter was afgevallen. Op de Enkstraat werd door de politie een 28-jarige man uit Nijkerk met een andere man aangetroffen. Deze man had een steekwond op zijn rug. De 18-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe had ruzie gekregen met een andere man die niet meer aanwezig was. De andere personen zouden daarna hierbij betrokken zijn geweest. De exacte toedracht werd echter niet helder op dat moment. Een 26-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe werd aangehouden. De 28-jarige man uit Nijkerk en de 18-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe werden naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling werd de 18-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten