112Gelderland

Raalte - Hennepkwekerij ontmanteld

De politie heeft donderdag 5 september bij een woning in Raalte een hennepkwekerij ontmanteld. In de woning zijn twee mannen aangehouden.

Agenten troffen de hennepkwekerij nadat er een melding was binnengekomen over een conflict in die woning. In totaal bleken in een aangrenzende schuur ruim 110 hennepplanten te staan. Onderzoek wees uit dat er geen sprake was van stroom diefstal. De aangetroffen planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.

In de woning werd na verder onderzoek een alarmpistool aangetroffen. Ook deze is in beslag genomen. Twee mannen die in de woning aanwezig waren, een 34-jarige man uit Raalte en een 39-jarige Deventenaar, zijn aangehouden. De 34-jarige Raaltenaar is voor verder onderzoek ingesloten. De man uit Deventer is na verhoor met proces-verbaal heengezonden. De politie doet verder onderzoek.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten