112Gelderland

Ermelo, Putten - Geruchten over kinderlokker

Via sociale media circuleren de afgelopen dagen geruchten over een kinderlokker in de omgeving Ermelo en Putten. Er is zelfs een foto van een man verspreid. De politie benadrukt dat er geen meldingen zijn binnengekomen in relatie tot de verspreide foto. Er is woensdagavond n incident gemeld, de politie onderzoekt die melding.

Vooral via Facebook gaat een foto rond van een man. Hij zou kinderlokker zijn. Bij de politie waren tot woensdagavond4 september geen meldingen binnengekomen over een kinderlokker. De politie begrijpt de onrust maar is scherp op onjuiste geruchten.

En melding

Woensdagavond meldde zich wel een moeder over een situatie waarbij haar 7-jarige dochter is aangesproken door een onbekende man op een scooter. De man zou het meisje in de omgeving van de Roosendaalseweg in Putten gevraagd hebben of zij een snoepje wilde. De politie onderzoekt deze melding.

Man op foto

De politie benadrukt dat er geen relatie bestaat tussen de man op de foto en de melding. Het signalement en de omschreven wegwijze komen niet overeen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten