112Gelderland

Doetinchem - Passantenonderzoek woningoverval Doetinchem

In het onderzoek naar de woningoverval op de Lijsterbeslaan in Doetinchem vorige week dinsdag heeft de politie dinsdagochtend 3 september een passantenonderzoek gehouden. Daarbij werden een kleine 200 voorbijgangers bevraagd.

Vorige week dinsdag 27 augustus omstreeks half tien s ochtends werd een 59-jarige bewoonster van de Lijsterbeslaan in huis overvallen door een tot dusver onbekende man. Onder dreiging van geweld wist hij er vandoor te gaan met sieraden. De dader was gevlucht op de fiets van het slachtoffer, een zwart/grijze damesfiets met fietstassen, die kort na de overval later is teruggevonden in de Acacialaan.

Het onderzoek werd gedurende de ochtenduren gehouden tussen negen en tien uur op de Acacialaan en de Lijsterbeslaan. Het passanten onderzoek heeft tot dusver nog geen bruikbare informatie opgeleverd. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden gevraagd dit alsnog te doen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten