112Gelderland

Gewapende overval

Staphorst - Woensdagavond 14 november vond tussen 21.30 en 22.00 uur een gewapende overval plaats in een woning aan het Masveld.

Nadat er was aangebeld, deed de 32-jarige bewoonster open, waarop er drie gemaskerde mannen het huis binnendrongen. De bewoonster en haar vriendin werden onder bedreiging van een handwapen vastgebonden. De woning werd doorzocht. Het drietal ging er via de achterdeur vandoor in de richting van het Boekweitveld. Uit de woning werd geld meegenomen. Het gaat om drie getinte buitenlandse mannen die goed Nederlands spraken van tussen de 20 en 30 jaar oud. En van hen droeg een grijze coltrui en een donkergrijze joggingbroek en heeft een slank postuur. Waarschijnlijk zijn ze er in een auto vandoorgegaan. Na de melding werd door de politie in Staphorst en ruime omgeving naar het drietal gezocht en is een Burgernetactie uitgezet.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben wat met deze overval te maken kan hebben en daarover nog niet met de politie spraken wordt gevraagd contact met de politie op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook. Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politieis eenonderzoek gestart.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten