112Gelderland

Steenwijk - Politie zoekt getuigen en beeldmateriaal vechtpartij

Voor haar onderzoek naar het geweld in de Woldpromenade, zondagmorgenvroeg 25 augustus jl., is de politie opzoek naar getuigen van de massale vechtpartij. Ook vraagt zij mensen, die van de ongeregeldheden opnamen hebben gemaakt, die beschikbaar te stellen.

Beelden kunnen worden ingeleverd in het politiebureau in Steenwijk maar kunnen ook via www.politie.nl / melden/ meldformulier/ beeldopname, worden ingestuurd (geupload).

Bij de openlijke geweldpleging raakte een politieman zwaar gewond. Hiervoor zitten nog drie mannen uit: Ommen (48), en Steenwijk (23 en 40) vast. Twee eerder aangehouden mannen zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar de gewelddadigheden is nog in volle gang. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De politie en het Openbaar Ministerie geven hoge prioriteit aan het opsporen en vervolgen van verdachten van agressie en geweld tegen mensen met een publieke taak. Zijn moeten hun werk op een veilige en respectvolle wijze kunnen uitvoeren en moeten worden beschermd tegen agressie en geweld. (2013-071444)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten