112Gelderland

Apeldoorn - Onderzoek mishandeling afgerond

In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 juni jl. trof de politie rond 03:40 uur op de Hoofdstraat in Apeldoorn, ter hoogte van de Korenstraat, een gewonde man aan. De man lag op straat, was nog wel aanspreekbaar, maar had ernstige verwondingen in zijn gezicht. Op woensdag 7 augustus werd in dit onderzoek al een 17-jarige jongen uit Apeldoorn als verdachte van betrokkenheid aangehouden.

Vorige week zijn in dit onderzoek nog twee verdachten van betrokkenheid aangehouden. Dit zijn twee 18-jarigen, eveneens uit Apeldoorn. Zij zijn inmiddels voorgeleid bij de rechter commissaris en zijn voor de duur van 90 dagen in bewaring gesteld. De 17-jarige is inmiddels in vrijheid gesteld, hij is nog wel verdachte in deze zaak. De politie heeft met deze drie aanhoudingen het onderzoek afgerond. De drie mogen zich verantwoorden bij justitie.

Persbericht 8 augustus: Apeldoorn Verdachte in onderzoek zware mishandeling aangehouden

De politie heeft in het onderzoek naar een zware mishandeling, eind juni gepleegd op de Hoofdstraat in Apeldoorn, op woensdag 7 augustus een 17-jarige Apeldoorner aangehouden.

De mishandeling vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 29 juni, ter hoogte van de Korenstraat. Een 38-jarige Apeldoorner werd die nacht rond 03:40 uur op straat aangetroffen. Hij had ernstige verwondingen in zijn gezicht en gaf aan dat hij was mishandeld.

Het slachtoffer kon slechts een summiere verklaring afleggen over wat hem overkomen was. Hij was nog wel in het bezit van zijn persoonlijke bezittingen en was dus niet beroofd. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis is vastgesteld dat de Apeldoorner zwaar hoofdletsel had opgelopen, waaronder diverse breuken in zijn gezicht.

Onderzoek recherche De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in om vast te stellen wat er met de man gebeurd was. Diverse getuigen werden gehoord en ook de camerabeelden in het uitgaansgebied werden bestudeerd.

Aanhouding Het onderzoek leverde in eerste instantie geen opsporingsindicatie op. Derhalve werd onlangs nog bericht dat het onderzoek was stilgelegd. Nieuwe informatie bij het team zorgde voor de aanhouding van de Apeldoorner en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten