112Gelderland

Culemborg - Aanhoudingen na burenruzie

Vrijdagavond rond 21 uur zijn in Culemborg 5 personen door de politie verhoord voor hun betrokkenheid bij een uit de hand gelopen burenruzie met bedreigingen en een handgemeen. Een vader (42) en zoon (14) zijn aangehouden; de vader zou met een mes gedreigd hebben. Naast deze aangehouden verdachten zijn drie andere volwassenen verhoord over hun aandeel hierin.

Bij de gebeurtenissen die elkaar opvolgden waren de ouders van beide jongens, hun zonen en een vriend van de 17-jarige jongen betrokken. Voor een zo compleet mogelijk beeld heeft de politie tijdens een buurtonderzoek nog enkele personen gehoord. Voor zover nu bekend zijn vrijdagavond beide jongens van 17 jaar de tuin en woning ingegaan van de 14-jarige jongen. Daarop ontstond een handgemeen en waarschuwde de 14-jarige zijn ouders. Deze zijn aan de deur gegaan bij een van de 17-jarige. Dit ontaarde in een handgemeen en dreigementen en diens ouders; daarbij zou ook met een mes gezwaaid zijn.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten