112Gelderland

Gewapende overval op tankstation

Nieuwleusen - Zondagavond 4 november vond om 18.20 uur een gewapende overval plaats op een tankstation aan de Den Hulst. Twee mannen kwamen het pand binnen en vroegen de caissire om geld. Ze werd bedreigd met een handvuurwapen, maar raakte niet gewond.

De overvallers verdwenen met een onbekend geldbedrag over de rijbaan van de Den Hulst en renden vervolgens weg over de H.J. Eshuisweg. De mannen waren in donker gekleed en hadden capuchons op. Een (buurt) onderzoek is gestart en een Burgernetactie werd uitgezet. De politie is nog op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die kan leiden tot de identiteit van de overvallers, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Via Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) kunt u anoniem uw informatie doorgeven, telefoonnummer 0800-7000. Naar de overval wordt een onderzoek ingesteld.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten