112Gelderland

Verkeerscontrole op verzoek omwonenden

Pannerden - Het Verkeershandhavingsteam van de politie Gelderland Midden heeft woensdagochtend 14 november op de Haspelstraat in Pannerden een verkeerscontrole gehouden. De controle vond plaats op verzoek van omwonenden en was gericht op snelheid.

De controle vond plaats tussen 09.15 en 12.15 uur. In totaal werden er 118 voertuigen gecontroleerd. Daarvan waren 23 bestuurders in overtreding. Acht bestuurders reden tussen de 0 en 10 km/u te hard, 14 reden er tussen de 10 en 20 km/u te hard en 1 bestuurder reed tussen de 20 en 30 km/u te hard. Bij deze laatste bestuurder werd een snelheid gemeten van 53 km/u. De Haspelstraat is een 30 km/u zone.

Vaker controleren Twee weken geleden controleerde de politie ook op de Haspelstraat in Pannerden. Toen kregen 58 bestuurders een boete voor een snelheidsovertreding. De politie is van plan vaker op dit punt te gaan controleren.

Meldt onveilige verkeerssituaties Het Verkeershandhavingsteam van de Politie Gelderland-Midden houdt diverse verkeerscontroles onder meer op verzoek van de wijkagent. Wijkbewoners kunnen bij hun wijkagent aangeven of ze een weg in hun woonomgeving als onveilig ervaren. Doen er in uw buurt ook onveilige verkeerssituaties voor Geef dit dan aan bij uw wijkagent. Op deze manier hoopt de politie een bijdrage te kunnen leveren om de (verkeers)veiligheid in de buurt te bevorderen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten