112Gelderland

Hengelo - Rijden onder invloed en zonder geldig rijbewijs

De politie heeft 19 augustus proces-verbaal op gemaakt tegen een 40-jarige scooterbestuurder uit Enschede. Zijn passagier, een 49-jarige Enscheder, heeft twee boetes gekregen.

Rond 21.00 uur zien surveillerende agenten op de Kuipersdijk, dat een man geen helm draagt terwijl hij achter op een scooter zit. Als de agenten de mannen aanspreken ruiken zij dat de scooterbestuurder alcohol heeft gedronken en zien dat zijn rijbewijs ongeldig is verklaard. Hij wordt voor een ademanalyse overgebracht naar het politiebureau. Hier blaast hij 720 Ug/l (1,65 ). Tegen de 40-jarige scooterbestuurder is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en het rijden zonder geldig rijbewijs. De passagier heeft twee boetes gekregen, n voor het niet dragen van een helm en n omdat zijn scooter niet verzekerd is. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten