112Gelderland

Wageningen - Politie zoekt slachtoffer zakkenrollerij

De politie zoekt contact met een oudere vrouw van wie op zaterdag 17 augustus op de Hoogstraat mogelijk iets is gestolen. Door te gillen ging een zakkenroller er vandoor.

Getuigen meldden bij de politie dat zij een oudere vrouw behulpzaam waren geweest die zaterdag even voor het middaguur mogelijk gerold is door een man. Dit gebeurde in de Hoogstraat, ter hoogte van de lingeriezaak vlakbij de Nieuwstraat.

Toen de vrouw ging gillen, ging de zakkenroller er vandoor. En van de getuigen volgde de man en kon een goed signalement geven. Hij wordt op 30 jaar geschat, is lichtgetint en ongeveer 1.70 m. Hij heeft kort donker krullig haar en droeg een donkerblauw vest met witte strepen op de arm.

De politie wil voor haar onderzoek graag contact hebben met de oudere vrouw. Andere getuigen wordt ook verzocht contact op te nemen via 0900 8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten