112Gelderland

Arnhem - Succesvolle afpakactie in Arnhem

Het Afpakteam van de politie district Gelderland-Midden heeft een 22-jarige Arnhemmer aangehouden naar aanleiding van het aantreffen van een groot geldbedrag, een grote hoeveelheid cocane en een aanzienlijke hoeveelheid hasj.

Het Afpakteam kwam startte dit onderzoek na binnengekomen informatie over onverklaarbare uitgaven en bezittingen. Na voorbereidend onderzoek kon op dinsdag 13 augustus tot doorzoekingen en aanhouding worden overgegaan. De 22-jarige verdachte wordt verdacht van de handel in drugs en witwassen.  

Bij huiszoekingen op meerdere locaties in Arnhem is een geldbedrag van ruim 57.000 euro in beslag genomen. Daarnaast trof de politie bij n van de huiszoekingen 52 kg cocane en ruim 110 kg hasj aan. Ook dit is in beslag genomen. Deze drugs vertegenwoordigen een straatwaarde van meer dan 1,5 miljoen euro.

Het Afpakteam heeft ook tweede verdachte -een man van 26 uit Arnhem-aangehouden en een derde verdachte op het oog. Deze laatste is nog niet aangehouden. De 26-jarige wordt overigens alleen van witwassen verdacht

De twee aangehouden verdachten zijn beiden in verzekering gesteld.

Noot voor de media: meer mededelingen worden over deze zaak niet gedaan.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten