112Gelderland

Haaksbergen - Twee verdachten inbraak aangehouden

De politie heeft 13 augustus twee verdachten aangehouden van inbraak in een opticien in Haaksbergen. Beiden zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Rond 03.30 uur gaat het inbraakalarm van een winkel aan de Hibbertsstraat. De gealarmeerde agenten treffen de verdachten niet meer aan. Op basis van informatie van een alerte getuige wordt een oproep aan alle politieautos gedaan om uit te kijken naar de verdachten. Niet veel later zien surveillerende agenten een auto rijden die grootlicht voert en een doodlopende weg van de Bentelosestraat (Hengevelde) in rijdt. De agenten kunnen de passagier (37-jarige Enscheder) direct aanhouden. De bestuurder, een 36-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, is niet veel later door een politiehond aangehouden in het naastgelegen masveld. Hierbij raakte de 36-jarige licht gewond. Beide mannen zijn voor onderzoek ingesloten. De auto is in beslag genomen. In de kofferbak zijn goederen die uit de winkel zijn ontvreemd aangetroffen. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten