112Gelderland

Winkeldievegge verzet zich tegen aanhouding

Apeldoorn - Een 40-jarige vrouw uit Apeldoorn heeft zich op woensdag 28 november hevig verzet tegen haar aanhouding. Zij was even daarvoor betrapt op winkeldiefstal bij een winkel op winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn.

De vrouw kwam rond 10.15 uur de winkel binnen. Toen zij weer naar buiten wilde gaan, gingen de alarmpoortjes af. Op het moment dat twee winkelmedewerkers haar tegen hielden om haar tassen te controleren, liep de vrouw weg en wilde ze op een fiets stappen. n van de winkelmedewerkers liep achter haar aan, terwijl de ander de politie belde. De vrouw sloeg haar en wilde ontkomen. Twee getuigen schoten de medewerkster te hulp en ook zij moesten het ontgelden. Het lukte hen om de vrouw in bedwang te houden tot de politie kwam. Agenten hielden de vrouw aan en hebben haar naar het politiebureau gebracht. Ze is voor nader verhoor en onderzoek ingesloten.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten