112Gelderland

Dalfsen - Motorrijder gelanceerd bij verkeersongeval

Een 19-jarige motorrijder uit Nieuwleusen is vrijdagochtend 9 augustus in Dalfsen gewond geraakt nadat hij bij een verkeersongeval van zijn motor werd gelanceerd. De man is met onder meer een gebroken pols naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor negen op de kruising van de Vlierhoekweg met de Vennebergweg en de Schaapskooiweg. Een 26-jarige automobilist uit Dalfsen wilde met zijn bedrijfsauto vanaf de Vennebergweg de kruising oprijden. Daarbij had hij de over de Schaapskooiweg naderende motorrijder kennelijk te laat opgemerkt. Bij het oprijden van de kruising botste de motorrijder in de linkerflank van de auto van de Dalfsenaar. Daarbij zou de motorrijder volgens getuigen van zijn motor zijn gelanceerd en ruim tien meter door de lucht zijn gevlogen om vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand te komen. De automobilist was met de schrik vrij gekomen. De politie doet nog onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten