112Gelderland

Grafittispuiters op heterdaad betrapt

Nunspeet - Politieagenten betrapten op de vroege ochtend van zondag 11 november op heterdaad een aantal mannen die grafitti aan het spuiten waren in het tunneltje bij de Plesmanlaan. Ze wisten er twee in de kladden te grijpen. Deze twee zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Surveillerende politieagentenmaakten zondagochtend vroeg een praatje met de inzittenden van een auto die geparkeerd stond aan de Elspeterweg en hoorden van hen dat er een paarpersonen even verderop in een tunneltje bezig waren met grafitti spuiten. De agenten splitsten zich op, liepen vanaf twee kanten naar het tunneltje bij de Plesmanlaan en betrapten op heterdaad een aantal grafittispuiters. De agenten wisten er twee in de kraag te vatten: beiden 29 jaar oud uit Elspeet. En van de mannen had een spuitbus met verf bij zich, die in beslag genomen is. De twee verdachten zijn op het politiebureau verhoord en tegen het eind van de ochtend weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten