112Gelderland

Ede - Winkeldief agressief bij aanhouding

De politie heeft donderdagavond 8 augustus op de Brouwerstraat in Ede een 18-jarige jongen uit de gemeente Apeldoorn aangehouden voor winkeldiefstal. Bij de aanhouding verzette hij zich hevig.

Rond 19.45 uur betrapte een medewerker van een elektronicawinkel aan de Brouwerstraat de Apeldoorner samen met een andere jongen op diefstal. De Apeldoorner kon door de medewerker worden aangehouden maar de tweede persoon wist te ontkomen.

Bij de aanhouding verzette de winkeldief zich hevig waarbij beiden ten val kwamen. Daarnaast uitte hij verbale bedreigingen richting de medewerker. Met de hulp van nog twee medewerkers lukte het om de jongen tot de komst van de politie vast te houden. Hierbij zag hij nog wel kans om een ruit van een kantoor te vernielen.

De politie heeft de jongen voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verder onderzoek is ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten