112Gelderland

Wezep - Automobilisten gewond na aanrijding

Donderdagmiddag 8 augustus heeft er op de Zuiderzeestraatweg in Wezep een verkeersongeval plaatsgevonden tussen twee autos. Beide automobilisten zijn met letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Een 37-jarige automobiliste uit Oldebroek reed rond 12.30 uur over de Zuiderzeestraatweg in de richting van Wezep toen zij linksaf sloeg richting de Collenhovenseweg. Vermoedelijk heeft zij hierbij de tegemoetkomende 34-jarige automobilist uit Dedemsvaart over het hoofd gezien met het ongeval tot gevolg. Ondanks dat de automobilist niet beknelt zat, heeft de brandweer in verband met mogelijk nekletsel de auto opengeknipt om hem eruit te halen. De vrouw liep letsel op aan haar heup en been. Beiden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeersongevallenteam heeft het ongeval in onderzoek om de exacte oorzaak te kunnen achterhalen.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten