112Gelderland

Wijchen - Automobiliste onder invloed veroorzaakt ongeval

De politie heeft zondagavond 4 augustus een 50-jarige Nijmeegse in haar woning aangehouden nadat zij was doorgereden na het veroorzaken van een ongeval. De vrouw bleek onder invloed en had geen geldig rijbewijs.

Rond 17.15 uur reed de automobiliste over de Graafseweg in de richting van Nijmegen toen zij plotseling naar links stuurde en op de verkeerde weghelft terecht kwam. Een tegenligger kon nog net op tijd uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Door de uitwijkmanoeuvre liep de auto wel schade op.

Na het veroorzaken van het ongeval reed de vrouw door. De politie kon de vrouw, aan de hand van een getuigenverklaring, kort daarna in haar woning aanhouden. Een blaastest toonde aan dat zij invloed was. Een ademanalyse op het politiebureau mislukte waarop een bloedtest is afgenomen. Na onderzoek bleek dat de vrouw niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De politie maakt proces-verbaal op.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten