112Gelderland

Ede - Track and trace leidt naar telefoondief

Een 37-jarige man uit Ede werd in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 augustus op De Halte aangehouden voor diefstal van een telefoon op het Museumplein. Hij werd ingesloten voor nader verhoor.

De 18-jarige aangeefster uit Lunteren meldde bij de politie dat haar telefoon was gestolen vanaf een tafeltje op het Museumplein. Het track and trace systeem van haar telefoon stond aan en wees in de richting van De Halte. Met een aantal andere personenvolgde zehet signaal en trof op De Halte de verdachte aan. De politie arriveerde ook ter plaatse. De Edenaar liet op dat moment een telefoon uit zijn handen vallen. Dit was de telefoon van de aangeefster. De man werd aangehouden en bleek bij fouillering meer telefoons bij zich te hebben. Of deze telefoons ook afkomstig zijn van diefstal wordt nader onderzocht. De Lunterse deed aangifte en tegen de man uit Ede wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten