112Gelderland

Twee gewonden na verkeersongeval

Nijkerk - Op de Oude Barneveldseweg in Nijkerk vond woensdagmiddag 14 november een verkeersongeval plaats. Daarbij raakten een 31-jarige automobilist uit Nijkerk en een 44-jarige motorrijder uit Bundschoten-spakenburg gewond.

Het ongeval vond omstreeks 17.45 uur plaats. De 44-jarige motorrijder zou de 31-jarige automobilist hebben willen inhalen. Tijdens de inhaalmanoeuvre zou hij een tegenligger aan hebben zien komen en remde daarvoor af. Hierbij verloor de motorrijder de controle over het stuur en kwam ten val. Daarbij raakte hij de auto van de 31-jarige Nijkerker. De motorrijder werd met beenklachten door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist werd met nekklachten ook naar het ziekenhuis vervoerd. De Oude Barneveldseweg is na het ongeval tijdelijk afgesloten geweest vanwege olie die was vrijgekomen. Het verkeer werd door de politie omgeleid.

()

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten