112Gelderland

Barneveld - Mannen aangehouden voor diefstal koper

De politie heeft donderdagochtend 1 augustus op het Binnenveld in Barneveld drie mannen aangehouden op verdenking van koperdiefstal. Daarnaast bleken alle drie op een gestolen fiets te rijden.

Een getuige zag het drietal rond 09.00 uur met een grote hoeveelheid koperen kabels over de Wencopperweg fietsen. Hij vertrouwde het niet en waarschuwde de politie. Het drietal werd door agenten op het Binnenveld aangetroffen waarbij zij de koperen kabels in een naastgelegen bos hadden neergelegd.

Het viel de agenten daarnaast op dat de sloten van de fietsen geforceerd waren, zij bleken van diefstal afkomstig. Het drietal van 19, 25 en 28 jaar zonder vaste woonplaats is hierop aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De fietsen en de koperen kabels zijn in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten