112Gelderland

Barneveld/Voorthuizen - Rijbewijzen ingenomen na rijden onder invloed

De politie heeft dinsdagavond 6 augustus en de daarop volgende nacht het rijbewijs van drie bromfietsers ingenomen. Allen bleken onder invloed.

Rond 23.00 uur zagen surveillerende agenten op het Bunckmanplein in Voorthuizen bromfietser met bijrijder rijden waarbij opviel dat beiden geen helm droegen. De bromfietser werd staande gehouden waarbij direct een sterke alcohollucht werd geroken. De bestuurder, een 19-jarige man uit Den Haag, is hierop overgebracht naar het politiebureau waar hij 580 ug/l blies. Zijn rijbewijs is ingenomen. Voor het rijden zonder helm zijn beiden beboet.

Rond 02.00 uur werden op de Stationsweg en de Thorbeckelaan in Barneveld een 22-jarige Barnevelder en een 37-jarige Edesche voor controle staande gehouden. Ook zij bleken onder invloed van alcohol. De man blies op het politiebureau 490 ug/l en de vrouw 600 ug/l. De rijbewijzen zijn ingenomen. De politie maakt proces-verbaal op.

( / / )

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten