112Gelderland

Vrachtwagenchauffeur gewond na aanrijding

Nijkerk - Een 46-jarige vrachtwagenchauffeur uit Stroe is dinsdagmiddag 20 november op de Klompenmaker in Nijkerk gewond geraakt na een verkeersongeval. De man werd toen hij achter zijn vrachtwagen stond, door een 28-jarige automobilist uit Ermelo aangereden. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Het ongeval vond omstreeks 16.15 uur plaats. De 46-jarige vrachtwagenchauffeur stond achter de vrachtwagen en wilde de deuren van de trailer openen. De 28-jarige automobilist reed richting de vrachtwagen. Toen de chauffeur de deuren opende, reed de automobilist tegen n van deze deuren aan waardoor de man gelanceerd werd. De chauffeur liep letsel aan zijn gezicht en benen op.Personeel van deaangevlogen traumahelicoper heeft de man ter plaatse nagekeken. Hierna is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht.De Dienst Verkeersongevallenannalyse deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten