112Gelderland

Vuren - Vrachtwagens botsen op A15: twee man zwaargewond

De politie heeft samen met andere hulpdiensten vanmorgen op de A15 ter hoogte van Vuren op de linker rijbaan de handen vol gehad aan een aanrijding waarbij drie vrachtwagens waren betrokken. Twee van de drie chauffeurs raakten ernstig gewond. De chauffeur van de voorste vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Het ongeval werd omstreeks 09.40 uur gemeld. De twee chauffeurs raakten bekneld in hun cabines en moesten door de brandweer worden bevrijd. De twee chauffeurs, een 42-jarige en een 44-jarige man, beiden uit Rotterdam zijn met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er werden voor het ongeval twee traumahelis ingezet. De A15 heeft lange tijd na de aanrijding in beide richtingen te maken gehad met files in beide richtingen. Het verkeer dat achter de aanrijding vast stond werd, nadat een gedeelte van de vangrail was weggehaald, via de andere rijbaan weer richting verkeersplein Deil geleid. Het onderzoek naar de toedracht, het opruimen van de ravage en de eventuele reparaties zal nog enige tijd in beslag nemen.

 

 

Foto's

Vuren - Ernstig verkeersongeval op de A15

Alle foto's van dit artikel

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten