112Gelderland

Appeltern - Man met ploertendoder aangehouden

Zondagavond heeft de politie een 51-jarige Nijmegenaar op de Lutenkampstraat in Appeltern aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

Bij de politie was een melding binnengekomen dat er een man in een kantine aan de Lutenkampstraat in Appeltern een vuurwapen in zijn bezit zou hebben. Ter plaatse bleek dat de man in kwestie geen vuurwapen maar een ploertendoder bij zich had. Hij werd hiervoor aangehouden. Toen de agenten op bureau bezig waren met het afwerken van de aanhouding kwam er een melding binnen dat er op een camping een grote groep mensen zich aan het verzamelen zou zijn.

Omdat dit mogelijk verband zou kunnen houden met de eerdere aanhouding ging de politie met voldoende mankracht naar de opgegeven locatie. Op beide campings troffen zij een serene rust aan en was er van enige onrust geen enkele sprake. De ME die in de buurt was, evenals de politiehelikopter, werden kort daarna weer teruggehaald.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten