112Gelderland

Gendtenaar opgepakt na vernieling

Huissen - Buurtbewoners aan de Baron van Spittaellaan in Huissen hebben in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 december een 20-jarige Gendtenaar aangehouden omdat hij op straat een autospiegel zou hebben vernield. De jongen werd aan de politie overgedragen.

Getuigen zagen en hoorden die nacht rond kwart voor een dat de jongen in het voorbijgaan tegen de spiegel van een geparkeerde auto sloeg waardoor deze sneuvelde. Omdat de Gendtenaar doorliep grepen de getuigen hem vast en waarschuwden de politie. De Gendtenaar verklaarde later dat hij onder invloed was van alcohol na het stappen in Arnhem. De thuisreis verliep niet geheel naar wens; uit boosheid daarover zou hij al zwaaiende tegen de spiegel hebben geslagen. De jongen toonde zich bereid de schade te vergoeden en is na verhoor naar huis gestuurd.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten